Vacatureoverzicht

Er zijn 19 vacatures gevonden.

Meewerkstage Order Services CSA Collateral Management

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een medewerker CSA Collateral Management. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, T...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Sales Manager Funds

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van jouw relaties en de relaties van KAS BANK. Dagelijks onderhoud je contacten met deze relaties. Daarnaast onderhoud je nauwe contact met andere stakeholders in de markt zoals consultants, vermogensbeheerders en andere financiële spelers.Je volgt de marktontwikkeling...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Accounting & Reconciliation

Een stageplek binnen een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars; met uitdaging en verantwoordelijkheid; met de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Wij nemen je mee in de wereld van Accounting & Reconciliation (A&R), divisie Investment Management Services. Deze divisie is onder andere verantwoordelijk voor ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Payments & Settlements

Wil jij je verdiepen in de wereld van internationaal betalingsverkeer? Dan is deze stage iets voor jou! Wij zijn binnen de afdeling Payments & Data Management op zoek naar een stagiair per september 2018. Binnen de groep Payments & Settlements werken 30 medewerkers. Onze groep is verantwoordelijk voor het afwikkelen van de betalingen en set...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Directiesecretariaat

Het directiesecretariaat van KAS BANK bestaande uit 3 secretaresses geeft secretariële ondersteuning aan de directie bestaande uit 3 leden en het Management Committee bestaande uit 7 leden. Als stagiaire ondersteun je de 3 secretaresses in alle opzichten. Denk hierbij aan agendabeheer, mailbeheer, postverwerking, het ontvangen van bezoeke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, MBO

Medewerker Corporate Events

De groep is verantwoordelijk voor alle beheerhandelingen die plaatsvinden op het bewaard vermogen dat KAS BANK N.V. in beheer heeft. Denk bijvoorbeeld aan een splitsing, een aanbodovername, een claimemissie, etc. Het bewaard vermogen dat onder beheer is nadert de 300 miljard. De groep is het hart van de bank en heeft raakgebieden met nagenoeg alle ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Client Manager Asset Management

Je bent een zelfstandig opererende Client Manager die in staat is een plan van aanpak op te stellen om invulling te geven aan deze nieuwe rol (aandachtsgebied is meer dan 100 Asset / Fund Managers met extra focus op de top 15);Je handelt claims en klachten af conform de daarvoor aanwezige procedures;Je komt pro-actief met voorstellen om de operatio...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Vendor Manager

Voor de afdeling zoeken we een ervaren vendor manager die zijn jonge en enthousiaste collega’s verder helpt in hun ontwikkeling en zelfstandigheid, zodanig dat zij uiteindelijk ook de eindverantwoordelijkheid van de afdeling kunnen overnemen. Tot dat moment ben je verantwoordelijk voor de strategische leveranciers, waaronder onze outsourcing ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Business Consultant Corporate Development

Als Business Consultant Corporate Development organiseer je de voortgang op de strategische initiatieven binnen de unit Corporate Development. Bij strategische initiatieven kun je bijvoorbeeld denken aan overnames en nieuwe business opportunities via partnerships. Je bent verantwoordelijk voor het vaststellen van milestones en tijdslijnen voor stra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Lean Consultant / Coach

De Lean Consultant/Coach is binnen de afdeling Process Improvement verantwoordelijk voor de advisering en de ondersteuning van senior management in de uitvoering van de strategie voor continu verbeteren, het selecteren en uitvoeren van verbetertrajecten en de training en coaching van medewerkers op verschillend niveauDe belangrijkste werkzaamheden ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Legal Counsel

Als partner van de business ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten. Samen met de business zoek je naar goede en efficiënte oplossingen voor KAS BANK en haar klanten. Je werkt in een professioneel hecht team waarbij kennis wordt gedeeld en je jezelf als specialist of generalist kunt ontwikkelen. Je adviseer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Functioneel Applicatie Manager (Treasury)

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager met als aandachtsgebied Treasury. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en in d...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medior Specialist Order Services

Als Medior Specialist Order Services heb je een sturende rol binnen de afdeling betreffende complexe vragen van o.a. Client en Service Managers en FAM’ers. Je streeft naar de hoogst haalbare efficiencygraad in de systemen en het administratieve proces. Het signaleren van knelpunten in de procesflow in het systeem en het daar actief naar ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Business Project Manager

De afdeling is verantwoordelijk voor alle project en test ondersteuning binnen KAS BANK. Als Business Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresultaten waarmee de opdrachtgever zijn doelstellingen kan behalen. Je weet de omgeving van het project adequaat te managen en je stuurt het projectteam aan. Je bent het aan...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Traineeship Settlement Services Kas Bank

We verwachten dat je je binnen het Traineeship ontwikkelt zodat je na een aantal jaar een volgende stap kan maken in je carrière bij KAS BANK. Afhankelijk van je kwaliteiten en voorkeur kan je doorgroeien in een rol van specialist, aanstormend leidinggevende of Service Manager. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het monit...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO