Vacatureoverzicht

Er zijn 18 vacatures gevonden.

Business Project Manager

Voor de afdeling IT Supply, onderdeel van de divisie IT & Process Improvement  zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze Business Project Manager. De afdeling is verantwoordelijk voor alle project en test ondersteuning binnen KAS BANK. Als Business Project Manager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectresulta...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Data Consultant

De Data Consultant is verantwoordelijk voor het bewaken van de betrouwbaarheid van gegevens die worden gebruikt bij het nemen van beslissingen, voor het voldoen aan de strikte wet- en regelgeving van overheidsorganisaties, door gegevens te beschouwen als een belangrijk bedrijfsmiddel.Daarnaast speel je een belangrijke rol in de voorbereiding van do...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Treasury Operations

Je bent samen met je team verantwoordelijk voor een breed scala aan werkzaamheden waaronder; het verwerken van transacties van de producten: securities lending, collateral management, CSA Agreements, FX deals, Money Market deals en repo deals. Daarnaast controleer je deze deals op inhoud, volledigheid en je stemt ...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist tax services

Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie in nauw overleg met de commerciële afdelingen;Je bent in staat zelfstandig vragen van cliënten over de Tax dienstverlening te kunnen beantwoorden;In nauwe samenwerking met specialisten lever je e...Lees meer »

Solliciteer

amsterdam, HBO

Unit Leider Corporate Actions & Operational Tax Services

Als Unitleider ben je meewerkend voorman die verantwoordelijk is voor de aansturing van het proces, de productie, bezetting, kwaliteit en resources van zijn/haar operationele groep. Je ondersteunt de medewerkers in werkzaamheden (je werkt mee maar houdt primair het overzicht) en controleert op basis van correctheid, tijdigheid en In Control zijn;-P...Lees meer »

Solliciteer

amsterdam, HBO

Senior Operational Auditor

Wil jij die afwisselende en uitdagende baan in het kloppend hart van de effectenindustrie?Wil je werken bij een organisatie met korte lijnen, rapporteren direct aan RvB; een plek waar jouw bijdrage echt betekenis heeft. Ben jij die ambitieuze professional met brede interesse op het gebied van Audit en financiele dienstverlening? Solliciteer da...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

IT Auditor

Wil jij die afwisselende en uitdagende baan in het kloppend hart van de effectenindustrie? Wil je werken bij een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Wil je werken bij een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid? Solliciteer dan...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Stage en werken Transaction Processing& Reconciliation

Een stageplek binnen een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars; met uitdaging en verantwoordelijkheid; met de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Wij nemen je mee in de wereld van Transaction Processing & Reconciliation, divisie Investment management sevices. Deze afdeling is onder andere verantwoordelijk voo...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medior Specialist Financial Accounting

Je levert een belangrijke bijdrage aan de periodieke rapportagecyclus en daarbij behorende analyses. In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de financiële afdelingen waarvoor je een betrouwbare en professionele gesprekspartner bent. Je werkt in een klein team intensief samen waardoor er hoge eisen worden gesteld aan je co...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Client Manager Asset Managers

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Asset Managers. In deze nieuwe rol binnen Demand is de Client Manager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Asset Managers. Tevens is de Client Manager verantwoordelijk voor het opt...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Medewerker UK GAAP SORP

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van de financiële administratie, (half)jaarverslagen en rapportages aan toezichthouders voor pensioenfondsen. Je communiceert voor al deze cliëntgroepen met de cliënten, accountants en toezichthoudende instanties. Voor je werkzaamheden maak je gebruik van het boekhoudpakket van Simcorp D...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Project Sourcing Manager

De Project Sourcing Manager is binnen de IT Supply afdeling verantwoordelijk voor het integraal plannen, organiseren en managen van interne/externe IT project capaciteit binnen de IT project portfolio binnen de vastgestelde eisen van tijd, geld en kwaliteit. De Project Sourcing Manager rapporteert aan de Manager IT Supply. De belangrijkste wer...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Client Manager Transaction Banking

Binnen de divisie Demand is KAS BANK binnen het segment Wealth & Transaction Banking op zoek naar een Client Manager Transaction Banking. In deze bestaande rol is de Client Manager verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met de Transaction Banking relaties zoals buitenlandse banken en brokers. Tevens is de Client Ma...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam , WO,HBO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Manager SimCorp Expertise Center

Wij zijn op zoek naar een geïnspireerde, gedreven, overtuigend manager voor het SimCorp Dimension Expertise Center.Als manager van het SimCorp Dimension Expertise Centrum rapporteer je aan de Hoofd IT Demand. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning va...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Young Professional Global Custody Relationship Management

Heb jij echte passie voor aandelenhandel en het complexe proces wat daarbij komt kijken? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en weet je daarnaast verbetering en vernieuwing kwantitatief meetbaar te maken? Analyseer jij onze interne risico’s en zorg jij dat het netwerk van KAS BANK in control is? Als Young Professional Global Custody Relati...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Compliance Officer

Wil je werken in een professioneel en kundig team met korte lijnen waar jouw bijdrage direct merkbaar is? Zoek jij een brede functie met vrijheid en kun je je gemakkelijk bewegen op verschillende niveaus binnen de organisatie? Ben jij net zo doortastend zoals wij? Jij die onze organisatie graag helpt met vraagstukken op gebied v...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Senior Risk Manager IT

Wil je werken in een veranderingsgezind team met korte lijnen waar jouw bijdrage direct merkbaar is?Ben jij net zo doortastend zoals wij? Jij, die onze organisatie graag helpt met operationele vraagstukken op gebied van risicobeheersing en kwaliteitsverbetering? Dan nodigen we je graag uit! Binnen onze divisie Compliance en Risk zijn...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO