Vacatureoverzicht

Er zijn 24 vacatures gevonden.

Managing Director HR

De Managing Director HR is verantwoordelijk voor het voorbereiden van en adviseren over alle onderdelen van het KAS BANK HR beleid en vervolgens voor de uitvoering. Je speelt een belangrijke ondersteunende rol bij de verschillende veranderingen die het bedrijf doormaakt. Belangrijke hoofdthema’s de komende tijd zijn:Anders en slimmer werkenDe...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Fund Agent

Binnen de divisie Investment Management Services zijn we onder andere verantwoordelijk voor diverse ‘Added Value Services’ als Beleggingsadministratie, Financiële Administratie, Toezichthouder rapportages en Performance & Risk Management voor beleggingsfondsen en pensioenfondsen.Onze groep is verantwoordelijk voor het faciliter...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Young Professional Fund Accounting

Als Young Professional Fund Accounting ben jij onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het opleveren van de beleggingsadministratie. De kerntaken zullen in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:Verrekening van effecten- en geldposities tussen de interne administratie van Kas Bank, Kas Bank custodian en de externe admini...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior SimCorp Dimension Specialist

Als aankomend SimCorp Dimension Specialist kom je te werken binnen het SimCorp Expertise Centrum. Deze nieuw opgezette afdeling is erop gericht om ons beleggingsadministratiesysteem SimCorp Dimension optimaal in te zetten ter ondersteuning van onze bedrijfsprocessen. Je wordt ingezet in projecten en kleinere verbeteringen op het gebied van transact...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

CRM Functioneel Applicatie Manager

Wij zijn continu bezig om onze bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen te verbeteren en daarom willen wij onze afdeling Functioneel Beheer versterken met een Functioneel Applicatie Manager Microsoft Dynamics en ClickDimensions. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren dienst...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Specialist Intake Support IMS

In deze rol ben je de gate-keeper van de IMS dienstverlening. Het specialistische team (20 medewerkers) is verdeeld in twee units:Data Management & Development;Look Through & Intake Support.De medewerkers van Intake Support IMS zijn verantwoordelijk voor de opzet van changes van nieuwe en bestaande klanten in de applicatie voor Fund Account...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Performance Analist

De afdeling Performance & Risk is verantwoordelijk voor performance en risico rapportages. De hoofdtaak van ons team is het inzichtelijk maken van de behaalde rendementen van de totale portefeuilles van pensioenfondsen, verzekeraars en beleggingsfondsen op totaalniveau en analyseren waar de verschillen met de vermogensbeheerders op onderliggend...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Data Consultant

De Data Consultant vormt de drijvende kracht achter de invulling van onze KAS BANK data roadmap. Hierin worden in nauw overleg met interne stakeholders en klanten onze agenda op het gebied van data omgezet van ideeën naar concrete producten en/of projecten. KAS BANK investeert daarbij in geschikte tooling om aan haar ambities op het gebied van...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO,HBO

Young Professional Order Services

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een Young Professional Order Services. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk:Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, Treasury S...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

SimCorp Dimension Specialist

Wil je werken in een organisatie met korte lijnen waar jouw bijdrage echt betekenis heeft? Zoek jij een brede functie met vrijheid en ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Ben je op zoek naar veel verantwoordelijkheid en ben je leergiering en ambitieus? Solliciteer dan als Dimension Specialist!Wij zijn op zoek naar een ervaren SimCorp...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

(Senior) Functioneel Applicatie Manager SimCorp Dimension

Voor de afdeling Functioneel Beheer onder IT Demand is KAS BANK op zoek naar een Functioneel Applicatie Manager Simcorp Dimension. Het doel van de afdeling IT Demand is het maken van afspraken met de business lines over de door IT te leveren diensten en het ondersteunen van de business lines bij het gebruik van IT-applicaties en functioneel beheer....Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen). Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag met de financiële administratie, (half)jaarverslagen en ra...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Medewerker Reporting

De afdeling Reporting levert rapportages aan Financiele Instellingen (Pensioenfondsen, Verzekeraars, Fondsen), zoals Financiële Administratie, FTK, Solvency en AIFMD. Deze rapportages worden of door onze klanten gebruikt om beslissingen te nemen of om hun toezichthouders wettelijk te informeren. Ten behoeve van onze klanten uit de UK zullen we...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Non Financial Risk Manager (Jr./Mr.)

Als Non Financial Risk Manager waarborg je dat niet financiële risico's voldoende worden beheerst, in lijn met het lage risicoprofiel van KAS BANK. De werkzaamheden die hierbij horen zijn: Het ontwikkelen, onderhouden, beheren en actief communiceren van het risicobeleid;Het ondersteunen van de organisatie in de uitvoering van risk sel...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Junior Specialist Reporting

Als Junior Specialist Reporting heb je grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het van het verzorgen van de kapitaal-, liquiditeits- en andere rapportages van KAS BANK aan De Nederlandsche Bank. Je werkt in teamverband met andere specialisten en rapporteert aan de manager Financial Reporting. De werkzaamheden bestaan uit:Je levert binnen de gest...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Senior Regulatory Reporting Specialist

Je bent als Senior in staat de overige teamleden met jouw kennis en kunde bij te staan en te begeleiden in het dagelijks werk. Daarbij ben je uitstekend in staat pro-actief verbeteringen binnen je werkomgeving te initialiseren en uit te voeren. Jij bent de persoon die toeziet op datakwaliteit aan de toezichthouders en behandelt met name de meer com...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, WO

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Het Marketing Team bestaat uit 5 marketingspecialisten; content marketeer, online marketeer (2x), segment marketeer en marketing manager. Het team zet zich in om het merk van KAS BANK in de drie thuismarkten (Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland) te vergroten o.a. door multichannel media inzet. Daarnaast werkt het team aan drie kernactivitei...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Non Financial Risk Management en Compliance

In een sterk veranderend bankenlandschap is er meer en meer een focus op ontwikkelingen in regelgeving, naleving hiervan en andere eisen waar banken aan moeten voldoen, Non Financial Risk Management en Compliance spelen hier een belangrijke rol in. Non Financial Risk Management en Compliance richten zich op het inventariseren en beheersen van versc...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Simcorp Dimension Expertise Center

Binnen het Simcorp Expertise Center richten we ons vooral op het automatiseren en optimaliseren van processen in Simcorp Dimension ter ondersteuning van operationele dienstverlening op het gebied van beleggingsadministratie. Het team van specialisten ondersteunt voornamelijk de interne organisatie bij het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten.J...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Corporate Actions

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf september 2018. De groep Corpora...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Tax Services

KAS BANK biedt je een uitstekende kans om je te ontwikkelen tijdens je stage en in de effectenwereld. KAS BANK is sinds 1806 een gespecialiseerde Europese effectenbank. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben wij ook kantoren in London en Frankfurt. Wij zijn binnen de afdeling op zoek naar een stagiair vanaf september 2018.Wij zijn binnen de afd...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Order Services CSA Collateral Management

Binnen Operations zoeken we voor de afdeling Order Services een medewerker CSA Collateral Management. De afdeling Order Services (38 medewerkers) kenmerkt zich door de diversiteit aan processen welke in 3 clusters zijn onderverdeeld, namelijk: Cash Management, Order Executie en FXCSA Collateral Management, Securities Borrowing & Lending, T...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Payments & Settlements

Wil jij je verdiepen in de wereld van internationaal betalingsverkeer? Dan is deze stage iets voor jou! Wij zijn binnen de afdeling Payments & Data Management op zoek naar een stagiair per september 2018. Binnen de groep Payments & Settlements werken 30 medewerkers. Onze groep is verantwoordelijk voor het afwikkelen van de betalingen en set...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, HBO

Meewerkstage Directiesecretariaat

Het directiesecretariaat van KAS BANK bestaande uit 3 secretaresses geeft secretariële ondersteuning aan de directie bestaande uit 3 leden en het Management Committee bestaande uit 7 leden. Als stagiaire ondersteun je de 3 secretaresses in alle opzichten. Denk hierbij aan agendabeheer, mailbeheer, postverwerking, het ontvangen van bezoeke...Lees meer »

Solliciteer

Amsterdam, MBO