Ben je student of starter? Bekijk op deze pagina onze mogelijkheden.

Ben je nog student?
Wij hebben een groot aanbod van stageplaatsen voor HBO studenten. Je doet bij KAS BANK niet alleen een unieke ervaring op, je komt ook in aanraking met de diversiteit van de financiële wereld. Via onze interne Masterclasses doe je een extra investering in je persoonlijke ontwikkeling.                 

Volg je een automatiserings-, bedrijfskundige, commerciële of economische opleiding? Wil je begeleid worden door specialisten uit de praktijk? Ben je niet bang om in het diepe te springen? Solliciteer dan naar een stageplek bij KAS BANK. Je vindt ons aanbod aan stages op deze pagina.

Ben je op zoek naar een startfunctie in de financiele dienstverlening?
Wij hebben diverse functies voor starters op zowel HBO als WO niveau.

Als starter werk je op verschillende afdelingen. Via training 'on the job' leer je de organisatie en de effectenbranche goed kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om Masterclasses te volgen. Een interne coach/mentor begeleidt je gedurende jouw eerste jaar zodat jij je verder kunt ontwikkelen.

kasXchange is dé Young Professional Vereniging van KAS BANK. kasXchange organiseert interne activiteiten waarbij je persoonlijke ontwikkeling en uitbreiding van je netwerk binnen KAS BANK centraal staat. kasXchange is ook je brug naar de buitenwereld, via haar participatie in (o.a.) ICA en Young HFC.

Klik hier om naar ons vacatureoverzicht te gaan.